perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lähtökuopissa

Lasten vaatteet, omat vaatteet, hygieniatarvikkeet, Vilman ruuat ja molempien vaipat. Siinä ne tärkeimmät mitä tälle viikonlopulle pakataan! Kassit valmiina lähtöön, vieläkun muruseni kotiutuu töistä niin saa startata sinne "vasemmalle" niinkuin kummityttöni sanoi Tervajoelle mennessään. :) Nimitys johtunee siitä, kun täältä lähtiessä joka risteyksestä pitää kääntyä vasemmalle, yhden kerran ainoastaan oikealle. :D Huomenna olis vakaa aikomus käydä siellä Ähtärin eläinpuistossa ja EHKÄ sunnuntaina vielä siellä ihmeellisempääkin ihmeellisemmässä Tuurin kyläkaupassa :D Jospa sieltä bongais vaikka Vesa Keskisen punaviinihuuruissaan. Ja itsehän se ei sitä ole juonut, vaan se on JUOTETTU! :D

Tämän "rentoutusloman" tarkotuksena ois, että talon maalausurkassa otettais spurtti ensviikolla ja urakoitas talon päädyt päävärillä. Amma tosin lähtee maanantaina rippileirille, mutta täytyy kysäistä josko olis muita halukkaita tulemaan pariksi tunniksi Joosen nukkumaanmenon jälkeen. :) Helppo homma, kun Vilmakin nukkuu yleensä alkuillasta.

Tänäaamuna jälleen lapset yhessätuumin oli päättäny, että äiti saa aikaisen herätyksen. Vilman kans syötiin jo kolmen jälkeen kerran, rupes nukkumaan neljän jälkeen ja jo 05:15 päätti herätä keskustelemaan tulevan päivän suunnitelmista. <3 Joose heräsikin jo 7ltä Vilman painuessa "päiväunille". Ajattelin matkalla ottaa pikku päikkärit ellei parin viikon rästilehdet vie täysin unihaluja. Autossa on parasta lukea, menee matka joutuin ja lehteen saa keskittyä hyvällä omalla tunnolla, toisin kuin kotona lasten ollessa hereillä. Monesti luen kauppareissuillakin, vaikka keskustaan ei ole matkaa kuin nelisen kilometriä :)

Palaamisiin reissun jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti