keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Aikainen aamukahvi. Laiskuutta luvassa.

Tänään rakkaat lapset päätti, ettei äiti nukukaan kovin pitkään.. Tyttö heräs jo neljän jälkeen, päätti seurustella viiteen ja mosse heräsikin jo 20vaille 7 :) Nooh, menen aikaisin illalla nukkumaan, en taida jaksaa lähteä raksalle ollenkaan. Ari menkööt maalaamaan, innostusta enemmän kuitenki ku minulla. Se on niin ahkera, että välillä aivan suututtaa oma laiskuus. Monesti kun siippasein tulee töistä, se tiskaa, hoitaa pyykit, kerää lelut ym.. minä hoidan vain lapset. Toki teen päivän aikana niin paljon kun kerkeän, mutta tulee välillä roisto olo itselle kun katsoo toisen touhuamista. Se ei vain osaa olla paikoillaan, mutta mikäs siinä, kun ei tunnu olevan valittamistakaan. On toki myös niitä päiviä, että Ari nukkuu ja minä teen. Saa sekin välillä laiskotella, minä laiskottelen pienissä erissä silloin kun mahdollista!

Ei malttais odottaa, että Talolla tapahtuu! En tiedä joko tänään ovat tulleet laittamaan kattopaneeleita, eilen oli jo puhe tulla. Nyt sielä on muutenkin ollut aika rauhallista, liekö kesälomien syy? Pesuhuoneestakin puuttuu osa villoista ja seinälevyistä, muuriseinästä puuttuu osaksi tasoite ja takan teko vielä odottaa tekijöitään. Arin mielestä olisi kuulema parempi siivoamisen kannalta, että seinälevyt pakkeloitaisiin ja hiottaisiin ennen kattopaneeleita. Tottahan se on, mutta emmehän me voi vaikuttaa siihen, kun työnjohtajat ovat erikseen. Olemme sanan varsinaisessa merkityksessä tällä hetkellä "VAIN" talonomistajia ja maksajia. Mutta tulee ainakin nopeasti uusi koti. Ystäväpariskunta aloitti rakentamisen suht samaan aikaan, heille tuli vain seinät elementteinä talotehtaalta joten rakentamisessa kuluu pidempi aika. Siinähän tietenkin säästää rahallisesti hiukan, kun itse tekee omiin nimiin. Se ratkaisu olisi syönyt varmasti meidän parisuhdetta ja Arin töitä. Yksityisyrittäjänä kaikki näkyy samantien!

Tänään me lähetään kävelylle kunhan Ari tulee töistä, illempana haetaan mun kaveriksi tuttavan tyttö jotta Ari pääsee maalaamaan ja pitäähän meidän pakata viikonlopun reissuakin varten suurin osa valmiiksi! Jiihaa \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti