lauantai 5. marraskuuta 2011

Ihana, OMA koti!





Se tunne, kun aamulla herää ja muistaa, että nyt. Nyt juuri äsken heräsin ikiomasta kodista, ikiomasta makuuhuoneesta, joka on sisustettu ja väritetty niillä omilla mieltymyksillä mitkä itselle kelpaa silmään. Se tunne, kun lähtee jostain ja sanoo lapsille: "Lähdetään kotiin", on ihana, kun kodin merkitys on nyt omissakin ajatuksissa saanut rauhan ja viimeisen leposijan. Tästä kodista on ihana rakentaa meidän näköinen, tuoksuinen, makuinen ja värinen. Kovasti sisustuskärpänen yrittää pörrätä korvissani, mutta yritän rauhoitella sitä, sillä nyt ei ole mihinkään kiire. Saan etsiä juuri meidän näköisiä tavaroita ja koristeita vaikka kymmenen vuotta. Tai senhän tietty tiedän, että se on loputon taival tuo sisustaminen. Mikään ei ole koskaan "valmis". Tässä kuitenkin kuvia kodistamme, jota jo olen hiukan kerinnyt laittaakin! :)










Uutta sänkyä odotellen.. ;)







1 kommentti:

  1. Onnea uuteen kotiin!!! On se vaan niin ihanaa. Voin allekirjoittaa tuon tunteen, kun saa herätä OMASTA kodista ja miten kivalta tuntuu mennä kotiin. Sinne uuteen :)

    Hauska katsella noita kuvia, kun paikat näyttää niin kovin tutuilta, mutta kuitenkin erilaiselta. Kaunista ja valoisaa.

    Sisustuskärpänen on täälläkin purrut oikein kunnolla. Kaikkea ihanaa tekisi mieli ostaa, mutta yritän mäkin malttaa. Pikkuhiljaa hyvä tulee.

    VastaaPoista