maanantai 10. lokakuuta 2011

Kiljumisen riemua!

Ai että kuinka ihanaa on seurata melkein puolivuotiasta tytöntylleröä hänen oppiessa uusia asioita! Ryömimisen tai konttaamisen oppiminen ei ole enää kaukana, siihen malliin itseään nostelee mahalla ollessaan! Tänään tosin hän oppi sen, mitä jo kauan on odotettu...KILJUMAAN! :D Aiemmin Vilman suu on vääntynyt ilkikuriseen, kaksihampaiseen hymyyn, keuhkot täyteen ilmaa ja antaa palaa! Tosin...ääntäkään ei kuulunut, vain yli-innostuneen pikkumyyn pihinää :D Tänään tapahtui pienen tättärän läpimurto. Sama valmistelu ja siitä se lähti. Kiljumista, kiljumista, kiljumista ja vielä kerran kiljumista. Mitenpä siinä pokkasi pidät, kun toinen koki onnistumisen, kehuahan sitä pitää! Tosin vetäydyttiin kodinhoitohuoneeseen jatkamaan harjoituksia, että isoveli saa nukkua rauhassa :D Vielä rättiväsyneenä piti saada vähän kiljua, vaunuissa mahallaan maaten; tättärä kun on päättänyt, että nukahtaa vain vaunuihin. :)

Teki mieli itsekin hiukkasen kiljua, sillä pyörähdin rakennuksella alkuillasta...huoh ja isompi HUOH! Joo eteneehän se, pikkuhiljaa, mutta kärsimätön kun olen, en voi sietää sitä, että jotkin pienet asiat venyy. Paras varmaan näin kotisohvalta antaa valituksen ääntä, kun on avaimet käteen valittu, mutta harmittaa se silti, että keittiö ei ole täysin valmis VIELÄKÄÄN! Yhden kaappiryhmän päältä puuttuu edelleen se sama koristelista, vaikka tänään kävi jo toinen Topi-asentaja... Tulkoon sitten vielä kolmas asentamaan sen yhteensä noin puolen metrin mittaisen koristelistan, eipä ole meidän päänvaiva. :/ Iloinen uutinen on se, että huomenna tulee se lattia-asentaja ja sähkömies. Niidenkin olisi pitänyt alkuperäisten puheiden mukaan tulla tänään. Turhaan ilmeisesti siltikin stressaan, sillä näillä näkymin(!!!) kuitenkin pääsen perjantaina siivouspuuhiin, kun Joose menee yökylään ja Vilma naapuriin- mummulaan! :) Taidanpa ottaa lasillisen kuplivaa, laittaa napit korviin ja antaa imurin ja rätin laulaa laulujaan... ;) 



2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä valmistuu hitaasti mutta varmasti, vaikka ihan joka kohdassa ei ole täälläkään naurattanut. Varsinkin tuosta "avaimet käteen" talosta voi olla montaa mieltä, niin paljon tässä projektissa on itselle tullut kaikenlaista hommaa. Mutta pääasia että tässä kuussa se koti on valmis sekä meillä että teillä, eikös :) Meiltä puuttuu enää muutamat listat ja jokunen sähkötyön viimeistely ja se olis siinä. Oon miettinyt josko vaan palkkais suoraan jonkun siivousfirman puunaamaan kaikki rakennuspölyt, mutta aika kallistahan se on... Itse ei huvittaisi kiikkua siivoilemassa tuota korotettua sisäkattoa. Onkos sulla apuvoimia siivoukseen?

    VastaaPoista
  2. Kysyttiin tuota siivoojaa siltä esittelijältä (Silverin Pekalta, oliko sama teillä?), kun kuultiin huhua, että näyttelytaloissa on joskus käynyt siivoojat firman puolesta. Sanoi, että hän miettii asiaa, mutta siitäkin puhelusta on jo aikaa, että kyllä se aika on itse järestettävä... Helpommin sanottu kuin tehty, yksityisyrittäjän avovaimona sekä kahden pienen lapsen täystyöllistettynä äitinä.. :D Voi teillähän tosiaan on hyvällä mallilla. Meiltä tosiaan puuttuu vielä ne listat, muutama keittiöhomma, osa kodinkoneista asentamatta plus muutamat sähkötyöt mitkä meidän oma mies tulee tekemään perjantaina. Tehtiin muutoksia jonnin verran talon valoratkaisuihin, ja otettiin suosiolla Arin vanhempien tuttu tekemään, säästetään ne eurot, mitä designen miehet olisivat niistä olleet vailla. Anoppi on kovasti uhannu tulla avuksi, ja apu kyllä kelpaa. Täytyy kuitenkin niin tarkasti kaikki paikat ja pinnat pyyhkiä ja imuroida, että taitaa ainakin yksi käsipari olla tarpeen! :) Mille päivälle teille on ennustettua muuttoa? :)

    VastaaPoista